Maak nu vrijblijvend een afspraak

Bij Zandbergen Zonwering en Montage staat een betrouwbaar en vakkundig advies voor op. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Lees verder

Sponsoring

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2011/2012 is Zandbergen Zonwering voor een periode van 3 jaar shirtsponsor van het tweede elftal van Voetbalverenging Hoeven. Sinds het seizoen 2010/2011 is Zandbergen... Lees verder

Screens

Een zongerichte woning of kantoor in het zuiden biedt veel voordelen. Tijdens de herfst, winter en lente geniet u van de voordelen van de binnenkomende zonnestralen. Maar in de zomer kan het leiden tot een storende lichtinval op uw meubelen, TV of beeldscherm en een onaangename warme temperatuur in huis of kantoor. 

 

Zandbergen Zonwering heeft daarom een ruim assortiment screens. Met een screen houdt u het zonlicht op fraaie wijze buiten en heeft u als extra voordeel dat uw zicht naar buiten behouden blijft.  Zandbergen Zonwering is dealer van diverse gerennomeerde merken als Brustor, Verano en Renson.

 

Keuzemogelijkheden / eigenschappen:

- Breedte varierend van 0,8 tot 7,2 meter

- Maximale hoogte 6 meter

- Talloze kleurcombinaties van het doek en de cassette mogelijk

- Voorzien van compacte en elegant vormgegeven cassette

- Bestand tegen maximaal windkracht 6

- Leverbaar in standaard of zip/rits uitvoering (maximale windvastheid en insectenwerend)

- Leverbaar met handbediening of elektrisch (met afstandbediening of schakelaar)

- Optioneel uitgevoerd met zon/windautomaat

 

Bij Zandbergen Zonwering bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en een deskundig advies op maat. Maak nu een vrijblijvende afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.