Toekomst

Werner Zandbergen heeft besloten om per 1 januari 2023 te stoppen met zijn bedrijfsactiviteit binnen Zandbergen Montage & Zonwering. Aanleiding voor deze stap is een mooie uitdaging in het bedrijfsleven. Om te zorgen dat de kwaliteit, service en betrokkenheid behouden blijft is ervoor gekozen om Zandbergen Montage & Zonwering onderdeel te maken van Hoeks Zonwering.

Dick Hoeks van Hoeks Zonwering is vereerd dat hij door Werner is benaderd om zorg te dragen voor zijn bestaande klantenbestand. De redenen van Werner om te kiezen voor Hoeks Zonwering is onder meer omdat het evenals Zandbergen Montage & Zonwering een familiebedrijf is waarin de eigenaren vanaf jonge leeftijd al in de zaak zijn betrokken. Zowel Dick als Werner hebben het bedrijf van hun vader overgenomen. De klantgerichte insteek, kwaliteit en service die Werner jarenlang geboden heeft aan zijn klanten verwacht hij bij Dick in goede handen te hebben gegeven. Lees verder

Referenties

Wij kunnen prachtige verhalen vertellen over onze zonwering, maar de ervaringen van onze klanten zeggen natuurlijk veel meer! Wij hebben diverse ervaringen ontvangen van onze klanten.

 

Zonwering van Zandbergen bij particuliere klanten

 

Zonwering van Zandbergen bij zakelijke klanten