Maak nu vrijblijvend een afspraak

Bij Zandbergen Zonwering en Montage staat een betrouwbaar en vakkundig advies voor op. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Lees verder

Sponsoring

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2011/2012 is Zandbergen Zonwering voor een periode van 3 jaar shirtsponsor van het tweede elftal van Voetbalverenging Hoeven. Sinds het seizoen 2010/2011 is Zandbergen... Lees verder

Wat kost zonwering?

Kopers van zonwering zijn volgens diverse onderzoeken niet echt prijsbewust. En daarmee wordt niet bedoeld dat de prijs niet belangrijk is, maar dat men geen kennis heeft van wat zonwering kost. Dat is niet zo verwonderlijk, want nieuwe zonwering is geen alledaagse aankoop. Hoe bepaalt u dan vooraf wat de kosten van uw nieuwe zonwering zijn?

 

De kosten voor nieuwe zonwering zijn van een groot aantal factoren afhankelijk. Houdt er echter rekening mee dat de getoonde modellen op internet of in winkels vanaf prijzen zijn. Die prijs geldt voor de zonwering zoals getoond. Om te komen tot een definitieve prijs moet er rekening gehouden worden met diverse keuzes die per situatie verschillen, zoals:

  • Het gekozen type zonwering (zonnescherm, screen, markies, rolluik)
  • De afmeting
  • Het soort en merk
  • Het gekozen materiaal en gewenste kleur
  • Verdere accessoires als elektrische bediening, zon/wind automaat
  • De installatie van de zonwering

Omdat er met veel factoren rekening moet worden gehouden, is het goed om u vooraf goed te oriënteren en te laten adviseren. Als een adviseur op het gebied van zonwering weet met wat voor budget hij kan werken, zal hij niet oplossingen of materialen aanbevelen die niet binnen het budget passen. Natuurlijk bent u niet verplicht om aan te geven wat uw budget is, maar het helpt wel bij het maken van de offerte.