Maak nu vrijblijvend een afspraak

Bij Zandbergen Zonwering en Montage staat een betrouwbaar en vakkundig advies voor op. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Lees verder

Sponsoring

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2011/2012 is Zandbergen Zonwering voor een periode van 3 jaar shirtsponsor van het tweede elftal van Voetbalverenging Hoeven. Sinds het seizoen 2010/2011 is Zandbergen... Lees verder

Waarom Zandbergen?

Zonweringspecialist met een breed assortiment en persoonlijke aanpak
Zandbergen Zonwering is gevestigd in Hoeven (nabij Etten-Leur en Breda) en Roosendaal en heeft een breed aanbod aan zonwering. Of het nu rolluiken, garagedeuren of zonneschermen betreft, bij Zandbergen Zonwering vindt u alles op het vlak van zonwering en alles wat daarmee te maken heeft.
 
Waarom naar Zandbergen Zonwering?
Mensen die op zoek zijn naar nieuwe zonwering zoeken over het algemeen hulp bij het bepalen en bedenken van de juiste oplossing. Het op een goede manier bij elkaar brengen van de wensen van de klant, de situatie ter plaatse en de technische mogelijkheden is niet zo eenvoudig als het voor veel mensen lijkt. Dit komt omdat er verschillende fabrikanten zijn op het gebied van zonwering. Daarnaast zijn er per situatie ook nog eens uitgangspunten voor welke zonwering u beste kunt toepassen qua gebruikslogica en design. Bij Zandbergen Zonwering kunt u van een groot aantal fabrikanten alle mogelijkheden op het gebied van functie, techniek en kleur van zonneschermen, rolluiken, garagedeuren en horren vinden.
 
Voorlichting over uw nieuwe zonwering
Zandbergen Zonwering heeft de mogelijkheid om u goede voorbeelden te laten zien van de nieuwe zonwering die u kiest. Tevens ontvangt u vooraf een heldere specificatie van uw keuzes en een prijs die past bij uw budget. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten. Daarnaast helpt het bij het foutloos samenstellen van de eventuele bestelling.
 
Hoe onderscheidt Zandbergen Zonwering zich?
Door goed en ervaren personeel met een klantvriendelijke instelling en grondige kennis onderscheiden wij ons van de concurrentie. Wij hebben niet alleen een totaaloplossing voor uw zonwering, maar wij hebben ook jarenlange ervaring en vele geplaatste vouwgordijnen, screens en markiezen die vertellen dat wij onze klanten goed behandelen.
 
Maak een afspraak bij u ter plaatse en laat ons helpen met het bepalen van de juiste zonwering.