Toekomst

Werner Zandbergen heeft besloten om per 1 januari 2023 te stoppen met zijn bedrijfsactiviteit binnen Zandbergen Montage & Zonwering. Aanleiding voor deze stap is een mooie uitdaging in het bedrijfsleven. Om te zorgen dat de kwaliteit, service en betrokkenheid behouden blijft is ervoor gekozen om Zandbergen Montage & Zonwering onderdeel te maken van Hoeks Zonwering.

Dick Hoeks van Hoeks Zonwering is vereerd dat hij door Werner is benaderd om zorg te dragen voor zijn bestaande klantenbestand. De redenen van Werner om te kiezen voor Hoeks Zonwering is onder meer omdat het evenals Zandbergen Montage & Zonwering een familiebedrijf is waarin de eigenaren vanaf jonge leeftijd al in de zaak zijn betrokken. Zowel Dick als Werner hebben het bedrijf van hun vader overgenomen. De klantgerichte insteek, kwaliteit en service die Werner jarenlang geboden heeft aan zijn klanten verwacht hij bij Dick in goede handen te hebben gegeven. Lees verder

Zonwering kopen

Waar koopt u nieuwe zonwering?
Er zijn verschillende soorten zaken waar u nieuwe zonwering kunt kopen. Het aanbod is erg gevarieerd. Wordt het de bouwmarkt, een grote landelijke keten of de plaatselijke specialist? U kunt tegenwoordig zelfs zonwering via internet kopen. Maar waar koopt u nu uw zonwering? Enkele tips om u op weg te helpen.
 
Zonwering prijsklasse
Hoeveel geld wilt u uitgeven aan uw nieuwe zonwering? Wat wilt u binnen dat budget zeker hebben en wat zou u er graag in willen hebben? Bij het kopen van zonwering is het erg belangrijk om te weten waar u in geval van nood in zou kunnen schrappen. Als u daar vooraf over nadenkt neemt u vaak meer rationele beslissingen.
 
Zonwering advies en service
Weet u zelf heel goed wat u wenst en waar u rekening mee moet houden bij het kopen van nieuwe zonwering? Of wilt u graag aanvullend persoonlijk advies tijdens het koopproces? En stel u prijs op service? Veel mensen komen om deze reden naar Zandbergen, want zonwering is een relatief ingewikkeld product. Er worden meerdere productsoorten en fabrikanten aangeboden. Als u dit probeert te doen zonder de specialistische kennis die bij ons door training en jarenlange ervaring wordt opgebouwd, worden er al snel fouten gemaakt. Een verkeerde beslissing bij zonwering kopen kan u jarenlang achtervolgen.
 
Soort zonwering kiezen
Bent u op zoek naar een zonnescherm of een screen? Wilt u nostalgische markiezen of houdt u het liever bij rolluiken? Al deze zaken zijn van invloed op het budget. Bij Zandbergen Zonwering krijgt u rustig advies van een expert die u tevens met voorbeelden en stalen kan laten zien hoe uw nieuwe zonwering eruit komt te zien.
 
Landelijke keten of zonweringspecialist?
Of u nu een landelijke zonweringketen of een echte zonweringspecialist wilt, bij ons vindt u beide eigenschappen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist in zonwering met een betrouwbare samenwerking met toonaangevende fabrikanten.
 
Voorkeur merk
Zandbergen heeft alle soorten zonwering. Of het nu gaat om een standaard oplossing voor in een kantoor of de meest luxueuze oplossing in uw woning. Het merk zonwering is vaak alleen maar een benaming voor het type dat u bij ons kunt vinden. Extra brede schermen, hoge screens, extra beveiligde rolluiken en van horren tot rolgordijnen met specifieke dessins.