Maak nu vrijblijvend een afspraak

Bij Zandbergen Zonwering en Montage staat een betrouwbaar en vakkundig advies voor op. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Lees verder

Sponsoring

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2011/2012 is Zandbergen Zonwering voor een periode van 3 jaar shirtsponsor van het tweede elftal van Voetbalverenging Hoeven. Sinds het seizoen 2010/2011 is Zandbergen... Lees verder

Assortiment

Zonwering is verkrijgbaar in allerlei stijlen. Er is altijd wel zonwering die aansluit bij uw persoonlijke smaak, wens en budget. Er zijn twee hoofdstijlen, namelijk buitenzonwering en binnenzonwering.

 

De keuze voor een bepaald systeem heeft vooral te maken met wat men verwacht van uw buitenzonwering: warmtewering al dan niet in combinatie met privacy en een decoratief aspect en/of een manier om schaduw te creëren voor een gevelvlak.

 

Binnenzonwering zorgt naast decoratie ook voor een filtering van het invallende zonlicht. Daarnaast kan het uit sterk reflecterende materialen zijn vervaardigd waardoor het ook een zekere bijdrage kan leveren op warmtewering. Binnenzonwering levert dus een goed comfort op en draagt dus evengoed bij tot een gezond binnenklimaat.

 

Zandbergen Zonwering levert en monteert en ruim assortiment binnen- en buitenzonwering in de vorm van zonneschermen, screens, markiezen, rolluiken, garagedeurenhorren, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamelgordijnen en plisségordijnen.

 

Klik op één van de producten voor meer informatie.