Toekomst

Werner Zandbergen heeft besloten om per 1 januari 2023 te stoppen met zijn bedrijfsactiviteit binnen Zandbergen Montage & Zonwering. Aanleiding voor deze stap is een mooie uitdaging in het bedrijfsleven. Om te zorgen dat de kwaliteit, service en betrokkenheid behouden blijft is ervoor gekozen om Zandbergen Montage & Zonwering onderdeel te maken van Hoeks Zonwering.

Dick Hoeks van Hoeks Zonwering is vereerd dat hij door Werner is benaderd om zorg te dragen voor zijn bestaande klantenbestand. De redenen van Werner om te kiezen voor Hoeks Zonwering is onder meer omdat het evenals Zandbergen Montage & Zonwering een familiebedrijf is waarin de eigenaren vanaf jonge leeftijd al in de zaak zijn betrokken. Zowel Dick als Werner hebben het bedrijf van hun vader overgenomen. De klantgerichte insteek, kwaliteit en service die Werner jarenlang geboden heeft aan zijn klanten verwacht hij bij Dick in goede handen te hebben gegeven. Lees verder

Zonneschermen

Comfort en sfeer gaan bij een zonnescherm van Zandbergen Zonwering hand in hand. Onze zonneschermen bieden u groot genot en optimale bescherming. Wonen is per definitie persoonlijk, kies daarom het zonnescherm wat bij u past.

 

Zandbergen Zonwering heeft een ruim assortiment zonneschermen en is dealer van diverse gerennomeerde merken als Brustor, Alluma.

 

Keuzemogelijkheden / eigenschappen:

- Breedte varierend van 2 tot 14 meter

- Uitval varierend van 1,5 tot 3,75 meter

- Talloze kleurcombinaties van het doek en de cassette mogelijk

- Keuze uit gesloten of halfopen cassette

- Bestand tegen windkracht 3 tot 6

- Leverbaar met handbediening of elektrisch (met afstandbediening of schakelaar)

- Optioneel uitgevoerd met zon/windautomaat, LED verlichting en terrasverwarming

- Optioneel leverbaar met belettering voor uw bedrijfspand, terras etc.

 

Bij Zandbergen Zonwering bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en een deskundig advies op maat. Maak nu een vrijblijvende afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.