Toekomst

Werner Zandbergen heeft besloten om per 1 januari 2023 te stoppen met zijn bedrijfsactiviteit binnen Zandbergen Montage & Zonwering. Aanleiding voor deze stap is een mooie uitdaging in het bedrijfsleven. Om te zorgen dat de kwaliteit, service en betrokkenheid behouden blijft is ervoor gekozen om Zandbergen Montage & Zonwering onderdeel te maken van Hoeks Zonwering.

Dick Hoeks van Hoeks Zonwering is vereerd dat hij door Werner is benaderd om zorg te dragen voor zijn bestaande klantenbestand. De redenen van Werner om te kiezen voor Hoeks Zonwering is onder meer omdat het evenals Zandbergen Montage & Zonwering een familiebedrijf is waarin de eigenaren vanaf jonge leeftijd al in de zaak zijn betrokken. Zowel Dick als Werner hebben het bedrijf van hun vader overgenomen. De klantgerichte insteek, kwaliteit en service die Werner jarenlang geboden heeft aan zijn klanten verwacht hij bij Dick in goede handen te hebben gegeven. Lees verder

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in een trendy, klassieke en design stijl. In uw keuken, woonkamer, zolderkamer of kantoor vinden ze een goede toepassing.  De mogelijkheid tot het gebruik van verduisterende stoffen maken rolgordijnen ook uitermate geschikt voor slaapkamers. Door de diverse kleuren, dessins en materialen is in de collectie van Zandbergen Zonwering altijd iets voor uw interieur te vinden.

 

Keuzemogelijkheden / eigenschappen:

- Standaard of facetlight uitvoering

- Breedte varierend van 0,3 tot 4,4 meter

- Hoogte tot 3,5 meter

- Ruime keuze op het gebied kleuren, dessins en materialen

- Ombouw optioneel leverbaar in aluminium

- Leverbaar met handbediening of elektrisch (met afstandbediening of schakelaar)

  

Bij Zandbergen Zonwering bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en een deskundig advies op maat. Maak nu een vrijblijvende afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.