Maak nu vrijblijvend een afspraak

Bij Zandbergen Zonwering en Montage staat een betrouwbaar en vakkundig advies voor op. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Lees verder

Sponsoring

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2011/2012 is Zandbergen Zonwering voor een periode van 3 jaar shirtsponsor van het tweede elftal van Voetbalverenging Hoeven. Sinds het seizoen 2010/2011 is Zandbergen... Lees verder

Horren

Met horren houdt u op eenvoudige wijze vliegende insecten buiten. In zomers kunt u zorgeloos de keukendeur openzetten met een hordeur of tijdens warme nachten uw slaapkamerraam open laten met een rolhor.

 

Of u nu op zoek bent naar een traditionele inzethor, een zeer gebruiksvriendelijk rolhor speciaal voor draai/kiepramen of de nieuwste pliseehorren, bij Zandbergen Zonwering bent u aan het juiste adres.

 

Keuzemogelijkheden / eigenschappen: 

- Maximale breedte enkele deur tot 1,9 meter

- Maximale breedte dubbele deur tot 3,8 meter

- Maximale hoogte 2,6 meter

- Weerbestendig en onderhoudsvriendelijk

- Het frame wordt geleverd in aluminium

- Leverbaar in alle gewenste RAL kleuren

  

Bij Zandbergen Zonwering bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs/kwaliteitverhouding en een deskundig advies op maat. Maak nu een vrijblijvende afspraak en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.